lørdag 3. september 2011

Sovna

Lenge siden sist nå, men duppet av midt på dagen. Det er noe jeg har prøvd å slutte med så jeg får sove om natten. Men siden det er lørdag så er jeg ikke så nøye på det.

I kveld er det filmkveld, vet ikke helt hva jeg skal se men finner vel noe spennende. Film er noe jeg koser meg med, begynner å få en rimelig ålreit samling med filmer også. Kjøper på play.com, der finner jeg filmer til greie priser også er de raske til å levere.

Det ble ikke noe besøk for å se navøene i dag, tar det i morgen i steden. Kjenner at det var greit, har vært trøtt og sliten i hele dag. Sov til jeg våknet, men det har ikke vært nok i dag. Har også kost meg med litt sjokolade i dag, siden det er lørdag.

fredag 2. september 2011

Endelig helg

Dette har vært en lang uke, har hele tiden følt at vi har vært en dag lenger frem enn det vi egentlig var. Så har følt at tirsdag var onsdag, onsdag var torsdag osv. Men nå er det endelig fredag.

Skoledagen har gått greit, har følt meg trøtt og usosial i hele dag. Fått lest litt finansregnskap og bedriftsøkonomi. Begynner å lure på om ikke halvparten av gruppa er slamp, så er litt bekymret for fremgangen.

Ellers så møtte jeg to kjentfolk på butikken i dag, og jeg ble ikke stresset engang. Det er en følelse jeg tar med meg videre.

I morra skal jeg besøke bror min og de to nevøene mine, da får jeg det ut av verden, så slipper jeg å tenke på det noe mer.

Det er en ting som er sikkert denne helga, jeg skal sove til jeg våkner...

torsdag 1. september 2011

Fremføring på skolen

I dag var det fremføring på skolen. Vi var sjeleglad som slapp å stå foran og presentere produktet vårt, vi skulle være motstander av de som skulle presentere og være "kritiske" til deres produkt.

Vi trodde vi skulle sitte foran mens de som presenterte skulle stå, også skulle vi stille kritiske spørsmål etterpå mens de svarte. Jeg fikk meg en støkk da vi også måtte opp og snakke. Heldigvis hadde vi to på gruppa som tok ansvar, jeg ble litt satt ut da vi måtte opp.

Det var også utrolig mange som møtte opp til timen siden vi var de første gruppene ut, så ville nok mange se hva det gikk i. Jeg håpet på at det ikke skulle være mer enn ca. 35 stk, men det var nok nærmere 80 som satt der.

Jeg overlevde, og de som satt i salen så faktisk ikke så farlige ut. Nå har jeg hvertfall stått der nede, så får jeg ta steg for steg også kanskje en dag så klarer jeg å si noen ord også.

onsdag 31. august 2011

Onkel

Da har jeg blitt onkel til to små gutter. Da må samvittighet legges til side selv om jeg ikke klarer å være helt tilstede alltid.

tirsdag 30. august 2011

Hadde egentlig tenkt

å skrive om vintern 08/09 hvor jeg var i mørkeste mørket, men det har vært en snabla lang dag. Var oppe klokka 05.40 og kom ikke hjem før nå klokka 19. Siden jeg har litt problemer med å spise blant folk så har selvfølgelig jeg ikke fått i meg en matbit på den tida.

Jeg er nødt til å skjerpe meg matveien, eller så kommer jeg til å gå rett i bakken en dag. Nå skal jeg hvertfall kose meg med litt ost og kjeks før det er kvelden. Er ikke mer enn et par timer til leggetid.

Så kommer jeg tilbake til mørketida en annen dag hvor jeg har litt mer ork og tid.

mandag 29. august 2011

3 Uker med stress

Nå har det vært tre uker med stress og angst, men endelig begynner kroppen og hodet å roe seg. Vi har kommet i gang med gruppearbeid, jeg henger ikke ekstremt etter i noen fag. Litt i matte føler jeg, men det er fordi matte er det mest utfordrende faget så det vil nok ta litt tid før jeg kjenner at jeg mestrer det.

Eneste som stresser meg nå er at atføringsbedriften hvor jeg gikk hos har mast de siste dagene. I alt stresset og angsten de tre siste ukene har jeg glemt de helt bort. Har sendt til Nav at jeg er ferdig da, og siste meldekort er sendt og avsluttet.

Det er så deilig å være ferdig med Nav, nå kan jeg kanskje endelig bli ferdig med en utdannelse som teller. Gikk nærmere 2 år med fagskole som ikke var verdt papiret diplomen kom på. Så hvis jeg skal klare å opparbeide meg litt pensjon så kan jeg ikke vente på Nav hvertfall.

Til alle som klager på brukerne av Nav, jeg skal love dere at det er ikke brukerne det står på i de fleste sakene. Det er saksgangen og ventinga som koster penger. Jeg skulle fort ut i arbeid og aktivitet igjen. Istedenfor å jobbe på en praksisplass i et halvt år som jeg hadde tilbud om, ble jeg sittende et halvt år og ikke gjør noen ting. Når jeg kommer på neste tiltak får jeg beskjed om at det er praksis jeg mangler. Så kanskje vi må finne en praksisplass. Men nå er det nok. Jeg tar heller 3 år med studielån enn å fortsette med Nav. Nav er et svart hull som spytter deg ut på andre siden, gjerne mer ødelagt enn da du kom. Spesielt psykisk nedbryter systemet deg.

Men det er en annen sak. Nok for i dag.

søndag 28. august 2011

Søndag

Er som regel den kjedeligste dagen i hele verden, eneste trøsten er at Tv2 Zebra sender Frasier og MASH hele ettermiddagen.

Jeg burde helt avgjort lese litt, eller gjøre noe fornuftig. Men det er også utrolig behagelig å ikke gjøre noen ting. Risikoen med å ikke holde seg aktiv er at tankene kan snike seg inn og bli sittende. Nå om dagen er jeg ikke så bekymret for det siden jeg tar pillene mine, men det skal ikke så mye til å vippe meg av pinnen. Jeg føler meg litt sårbar og sliten, og da er forsvaret litt nede.

Jeg har hvertfall kommet inn i en litt bedre søvnrytme. Jeg våkner fortsatt veldig tidlig, i dag var jeg vel oppe halv sju. Innsovinga går greit. I går kveld fikk jeg endelig lyst til å lese bok igjen, den siste tiden har jeg bare orket lett tegneserielesing på senga. I går kom jeg meg gjennom 20 sider i "Slaget om Storbritannia", det var deilig å komme i gang igjen.

I matveien går det fortsatt litt trått. Har kost meg med ost og kjeks, men jeg burde ikke spise så mye kjeks siden det er så mange kalorier. Har fått i meg litt Fjordland til middag også. Mat er verre på hverdagene når jeg er på skolen. Nå er forhåpentligvis bare tirsdagene som blir ekstremt lange dager på skolen, så da overlever jeg hvis jeg hvertfall får i meg en banan eller youghurt på morraskvisten.

Treninga går over all forventning, Jillian Michaels videoen har faktisk gjort meg litt støl, så den skal jeg fortsatt bruke et par dager i uka.

Ellers så har jeg vel det rimelig bra. Alt er på det jevne igjen, jeg går hvertfall ikke rundt å har det vondt lenger. Det kommer et og annet stikk innimellom, men det går fort over.