mandag 24. oktober 2011

Film

Jeg er utrolig glad i film og serier, så da kan jeg kanskje ta en rask anbefaling. Er egentlig ikke så glad i å anbefale filmer til folk, men innimellom så kommer det en og annen gullklump.

Satte meg ned og så Drive i går, jeg var egentlig veldig skeptisk siden det er så mange kritikere som har skrytt av den. Da er det som regel noe feil med filmen. Hvis man ikke ser på historien, men ser filmen som litt artsy, smal film så blir den bra. Stemningen, filminga, musikken og skuespillerne gjør denne til en veldig god film. Handlinga trekker litt ned, manuset er litt tynt for å si det sånn.

Synes også det var litt festlig at Ryan Gosling som har hovedrollen har spillt young Hercules som var en elendig tv-serie som jeg så vidt så når jeg var yngre. Det er samme opplegget som Zena og Hercules for de som husker de.

Til andre ting. Sov elendig i natt, er ikke motivert for trening og har mest lyst til å slappe av hele tida. Er nok høstmørke som gjør sitt til at ting blir litt tyngre. Får tvinge meg selv til å trene i morra, onsdag og torsdag, en kjapp tre-dagers treningsøkt så blir det fri resta.

Skolen går bra, fikk bestått på midtsemesterprøva. Og før dere tenker "det var jo staselig", så var det en 40 mintters test med flervalgsoppgaver, med litt flaks på gjettinga kunne hvem som helst passere den.

Neste uke blir slit igjen, da er det mer bedøk, ny matte innlevering og mappe i markedsføring. Det tror jeg blir en litt tyngre uke.