fredag 14. oktober 2011

Endelig fredag

Da var enda en uke forbi. Tida flyr og eksamener nærmer seg. Neste uke skal vi ha semesterprøve i bedøk, noe som brått på de aller fleste.

Er utrolig sliten om dagene, i natt sov jeg dårlig igjen. Våkner før klokka ringer, og når klokka er stillt inn på kvart på seks så kan man tenke seg at man våkner tidlig. Sovner ganske fort når jeg legger meg, men i går så ble jeg liggende litt å vri meg. Det virker som om det er de nettene jeg sover dårligst.

Her om dagen gikk jeg og la meg litt over åtte. Det var egentlig et uhell da. Gikk og pusset tenna ,og av gammel vane så gikk jeg og la meg etter det. Leste en times tid så det gikk greit.

Bare for å vise hvor "pensjonist" jeg er om dagen, så går jeg faktisk å legger meg nå. Kjenner at jeg er stuptrøtt, og det er fortsatt tjue minutter til klokka slår ni. Men synes det er bedre å legge meg mens jeg er trøtt, enn å vente et par timer når jeg våkner til igjen. Da får jeg ikke sove igjen.

Uansett så er jeg glad for at jeg slipper de lange våkennettene, hvor jeg lå å tenkte og tenkte. Derfor går jeg gledelig å legger meg før ni og sovner før ti. Elsker søvn, det som er slitsomt er å stå opp.

Liker ikke så godt å sove lenge heller lenger. Jeg er mest produktiv på morrakvisten, eneste forskjellen fra hverdagene er at jeg sover til jeg våkner. Gidder ikke å sette på klokka i helgene. Vanligvis våkner jeg i sju tida eller før uansett.

God natt.

onsdag 12. oktober 2011

Har ikke glemt bloggen

Men alt er bare på det jevne og det skjer overhodet ingenting. Jeg er bare litt sliten og trøtt, har veldig lite lyst til å trene om dagene, men må gjennom det.

Spiller hockey på playstation da, men det gjelder visst ikke som trening.

Skolen går greit, har fått godkjent på alt vi har levert inn til nå. Nærmer seg skummelt eksamener, og jul faktisk. Jul er driiit, jeg takler veldig dårlig familiehøytider og jula er den verste. Den er lang og kjedelig, og siden jeg ikke drikker og fester så mye så er det ikke så mye å ta seg til.