fredag 21. oktober 2011

Heeeelg

Jaggu på tide. Semesterprøva gikk greit tror jeg. Brukte cirka 25 minutter på å bli ferdig, det høres sikkert forferdelig ut, men beregnet tid var 40 minutter så det er ikke så ille.

Har overhodet ingen planer i helga. Har lyst til å gjøre noe, har faktisk litt ekstra energi for en gangs skyld. Kjenner at jeg har lyst til å fotografere, men får se i morra om overskuddet fortsatt er der.

tirsdag 18. oktober 2011

"Fridager"

Tre dager hvor jeg ikke trenger å dra på skolen. Det er seminar for lærerne, så da utgår timene. Men det betyr ikke akkurat ferie, for på fredag har vi semesterprøve i bedriftsøkonomi. Den går ut på faguttrykk, så er litt usikker på hvordan det går. Skal lese litt nå et par dager, så det ordner seg nok. Må få bestått for å gå opp til eksamen, så det er en del folk som er stressa nå.

I dag skal jeg egentlig prøve å få unnagjort en del ting. Skulle skaffe meg ny resept på cipralex, men fant ut at jeg kunne bestille på nett og dra ned når den var klar. Så da var det gjort, det betyr at jeg får en ekstra halvtime på morrakvisten med musikk. Så skal jeg få ordna dekkskift på bilen. Burde egentlig fått på piggdekk, men det får holde med piggfri. Jeg spår en mild og snøfri vinter, noe som sikkert ikke kommer til å skje siden jeg nå spår det.

Så blir det en tur til Sweden for å pante bokser og kjøpe inn ny forsyning med Ramlösa. Går vel omtrent et brett i uka, før gikk det nesten et brett Pepsi Max i uka så er glad jeg bytta noe mer sunt.

Ellers så har jeg vel det greit, blir sjeldent noe annet enn greit når cipra'n funker og ikke noe spesielt skjer. Jobber mye med skolearbeid, spesielt gruppearbeid. Sliter litt med å få med resten av de på gruppa til å komme forberedt til gruppearbeidstimene, men jeg fokuserer mest på meg selv nå så får de andre gjøre som de vil. Problemet er at de som jobber i det ene faget har jeg ikke med i de tre andre fagene, så det blir en del på meg og en til i de tre andre. Men jeg lærer mye, så akkurat nå bryr jeg meg ikke, men blir litt ekstra sliten.

Nå er det dusjetid, så da kan dagen starte. Er forresten er forferdelig vær ute, en skikkelig blåsbortdag som Ole Brum ville kalt det.

Vurderer å utvide emnene litt her på bloggen også, merker at jeg ikke har helt det store å fortelle om når det bare går i angst, så kanskje det kommer litt foto og sånt etterhvert også.