lørdag 8. oktober 2011

Hyttetur

Var gøy, men hjemme best. Jeg drakk ikke så hardt så i dag er jeg egentlig i ganske god form. Drakk rødvin og konjakk, og vi var vel oppe til fire i natt. Jeg slutta å drikke i tolv tida, så jeg kjørte hjem klokka ti i dag.

torsdag 6. oktober 2011

Snart fredag

Fikk fredagsfølelse i går, det er ikke bra. Det betyr at denne uka har vært ekstra lang. Forrige uke var ikke stort bedre, siden mandagen startet med tankerekka "hvorfor i helsike har jeg satt på vekkerklokka på en søndag?".

Men nå er det bare noen timer igjen på skolen i morra så er det helg. Og helgen starter med å drikke vin. Jeg skal være sosial og drikke vin med noen kompiser på ei hytte. Det er lenge siden jeg har egentlig gledet meg til noe, men dette tror jeg skal bli artig.

Har kjent at de sosiale antennene har følt seg ensomme, og midt i alt skolearbeide og det seriøse trenger jeg virkelig en liten skuldersenkning, god mat og drikke.

Så i morra og lørdag tviler jeg på at det blir noe blogging. Fredag blir fyll og lørdag blir fyll-esyk...skal prøve å ikke drikke meg grøftefull, og det skal jeg nok klare. Har blitt flinkere til å ikke drikke meg helt ned i svarteste blackout'en.

God helg.

onsdag 5. oktober 2011

Høstferie?

Å-hå-hå-nei du...90% av skolen har det, men ikke vi. Vi sitter med bedøk og matte, fremføring i det ene og innlevering i det andre. Så nå er det derivering opp i mente. Hvis noen leser dette og har en finurlig måte å forklare meg hvordan man deriverer divisjon så legg gjerne igjen en kommentar.

Vanlig derivasjon går greit, men sliter med kjerneregler og crap. For en som ikke har hatt matte på 16 år så er det litt slit merker jeg. I dag har jeg hatt 7 timer sammenhengende med matte, kjenner at hjernen har gått i koma.

Så var det fremføringa, jeg har fortalt om at jeg har angst, så det ser heldigvis ut til at jeg slipper. Men jeg har som sagt veldig lyst inni meg å slå hull i den veggen som står i mellom meg og den fremføringa, men det står så mye på spill. Og jeg veit ikke om fortjenesten er så stor i forhold til risikoen, hadde det vært en gruppe på 10-15 stk så hadde det vært muligheter. Men når jeg kan risikere å stirre på 60+ i salen så er jeg litt redd for at alt stopper opp og svetten kommer.

Hvis jeg da får et tilbakefall med "tankelesinga" mi, så kommer jeg til å bli utrolig sliten og full av angst. Men tankelesing mener jeg at jeg hadde en tendens til å tilegge andre mennesker tanker de ikke hadde om meg. Selv om de ikke sa noe, så tenkte jeg at de hadde negative tanker om meg uansett hva jeg gjorde. Hvis jeg begynner med det nå når jeg har nærmere 200 stk i klassen er jeg ferdig for i år tror jeg.