lørdag 1. oktober 2011

Lørdag

Stusselig og lite å finne på. Blir vel filmkveld og tidlig seng.

Har begynt å mate fuglene igjen, tok bare to timer før kjøttmeisen fant maten. Så tre nøtteskriker i en liten skogsflekk på skolen på fredag, men hadde selvfølgelig ikke kameraet under armen.

Jeg liker dyr, de setter ingen krav og liker deg uansett. De er trofaste og nysgjerrige, selv de ville dyra. Har vurdert å anskaffe meg en hund, tror det ville hjelpe på humøret og motivasjonen til å komme seg ut døra. Men det er mye ansvar, og akkurat nå har jeg ikke overskudd eller tid til å ta meg av en hund. Katt gidder jeg ikke å skaffe meg, de går veldig dårlig overens med fugler og foring.

torsdag 29. september 2011

Sliter

Jeg merker at det å jobbe i gruppearbeid tar på. Tankene mine er litt tilbake i gamle spor, med at jeg tror at jeg vet hva andre tenker om meg og lager lange historier om hva de snakker om. Jeg la egentlig ikke merke til det før denne uken, det har vært et par situasjoner som har gjort at tankene mine har fått litt hikke og satt seg fast.

Jeg er ganske fornøyd med at jeg gjenkjente tankemønsteret så raskt, jeg har ikke merket at det har vært noe av det tidligere, og at jeg nå kan ta tak i det og prøve å bryte mønsteret med mer bevisste tanker. Når jeg sklir ut slik er det følelsene mine som tar overhånd og gjør meg usikker, og får tankene mine usikker. Nå kan jeg tenke andre tanker så ikke følelsene mine bestemmer.

Ellers så vet de fleste på gruppa mi om at jeg sliter med angst, så nå bestemmer jeg selv om jeg vil presentere foran alle i klassen. Kjenner at jeg har veldig lyst til å rømme når spørsmålet dukker opp i hodet mitt, men jeg vil så veldig gjerne komme over denne hindringen. Det ville bety så mye for selvtilliten min. Men jeg vet også at tanketrollet vil dukke opp og gjøre alt det kan for å gjøre opplevelsen til et mareritt, både før og etter.

mandag 26. september 2011

Klikker snart

Sliter virkelig med å få igang gruppa på skolen. Folk blir bare sittende å tulle og fjase. Merker at lunta mi begynner å bli skikkelig stutt.

Jeg orker ikke snakke til folk heller, men det hjelper heller ikke å lagre det innabords heller. For det sprekker til slutt og da kommer jeg til å si ting som ikke er pent.

I morra er det bedøk gruppearbeid, så da får vi se om folk har forberedt seg. Hvis ikke blir det haraball tror jeg.

søndag 25. september 2011

Tidlig

Våkna kvart over fem på morrakvisten, på en SØNDAG! Jeg lever et pensjonistliv, legger meg tidlig og står opp før sola våkner. Men jeg fikk bare ikke sove igjen. Er ikke noe galt eller noe, bare våknet og fikk ikke sove.

Da får jeg hvertfall sove til kvelden.

Lørdag var jeg forresten på besøk hos et vennepar, hadde tenkt meg en tur innom hytta og besøke modern og fadern, men bommen var låst. Var også en runde på Fredriksten festning for å ta noen bilder, men det ble ikke store greiene. Var mye restaurering der, så alle bildene fikk stillaser eller plastikk crap i bakgrunnen. Henger også så mye info-plakater rundt om kring at uansett hva jeg skulle ta bilder av kom det med, og det ble ikke pent. Prøvde litt HDR foto av Halden fra festningen, men ble ikke fornøyd med det heller.

Hadde håpet på at det fortsatt var ravner på festningen, men de var borte. Nå var det bare kaier der, som fløy rundt og tittet på meg.